Teljes körű közbeszerzési támogatás, support nyújtása

Tel.: +3630 2752 639, email

Ajánlat feltöltése

Amennyiben a felhasználó jogosult a hozzá rendelt Gazdasági szereplő nevében ajánlattételre, úgy az EKR-be bejelentkezve a kezdőlapon a Megindított eljárások gombra kattintva megtekintheti a rendszerben levő összes folyamatban levő közbeszerzési eljárást. Ezek közül a lap tetején levő szűrő segítségével választhatja ki az eljárást, melyre ajánlatot kíván tenni. A találati listát szűkítheti a szerződés, illetve az eljárás típusa szerint, illetve az ajánlattétel határideje alapján. Lehetőség van beállítani az eljárás aktuális szakaszát is.

Miután kiválasztotta azt a közbeszerzési eljárást, amelyhez érdeklődését kívánja jelezni, illetve ajánlatot óhajt tenni, kattintson a sor végén látható Részletek feliratra. Ezen a felületen megtekintheti az adott eljárás publikus adatait, illetve – amennyiben az eljárás nyílt, vagy az ajánlatkérő meghívta önt – az oldal tetején levő gomb segítségével jelezheti érdeklődését az eljárással kapcsolatban.

Érdeklődés jelzése nem jelent kötelező ajánlattételt, de visszamenőleg megkap minden, az eljárással kapcsolatos tájékoztatást a regisztrált e-mail címére.

A rendszernek legalább Internet Explorer 9 vagy afölötti és Firefox 32 vagy afölötti, valamint Google Chrome 57 vagy afölötti internet böngészővel működőképesnek kell lennie.

Nem javasolt egyidejűleg több számítógépre ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval bejelentkezni, mert ez hibás működést, az ajánlat érvénytelenítését okozhatja.